Cseresznyés Testradír

CSERESZNYÉS TESTRADÍR, 250g

Lejárata: 2026.02

A testradír nemcsak hatékonyan tisztítja a bőrt, hanem az összetételében lévő fényvisszaverő részecskéi gyönyörű és fényes lumineszcenciát adnak. A testradír természetes összetevői mélyen táplálják és hidratálják a bőrt, visszaadva annak simaságát, feszességét és rugalmasságát. A testradír egy speciális réteget hoz létre a bőrén, megvédve azt a méreganyagoktól.

Bőrradír összetevői: cseresznyemagolaj, rózsafüzér rügyek, mandulaolaj, E-vitamin, shea vaj.

HATÁSA
A testradír tökéletesen ápolja a bőrt, tisztítja és frissíti azt. A rózsafüzér rügyek természetes antioxidáns hatásúak, tonizálják és serkentik a bőr természetes regenerációs folyamatait.

A mandulaolaj és az E-vitamin táplálja és hidratálja a bőrt; a shea vaj megőrzi a bőr rugalmasságát, feszességét és simaságát; a trigliceridek egy speciális gátló réteget hoznak létre a bőr felszínén. Összetételében a speciális fényvisszaverő részecskék gyönyörű és fényes bőr lumineszcenciát adnak.

HASZNÁLATA
A bőrradírt nedves bőrön alkalmazza, lehetőleg fürdés és zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén felpuhult. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe lábak narancsbőrrel érintett területéről indulva, a karon át az egész testén, mindig a szív felé haladva. Alaposan öblítse le. A bőre enyhén illatos, lágy és hidratált lesz. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Letique Cosmetics testpakoló készítményekkel együtt.

ÖSSZETEVŐK:
Salt, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Cherry Kernel Oil, Calluna Vulgaris Flowers, Glyceryl Monostearate, Caprylic/capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum, Mica.

8 290 Ft
3 napon belül elérhető