Forró Narancsbőr Elleni Komplex Kávés Testradírral

FORRÓ NARANCSBŐR ELLENI KOMPLEXUM KÁVÉS TESTRADÍRRAL

Hatékony komplex a narancsbőr tüneteinek megszabadulására. Aktívan felgyorsítja a vérkeringést, felmelegíti a bőr felületét, hozzájárulva a méreganyagok eltávolításához a testből.

A komplexben található illóolajok mélyen behatolnak a bőrbe, helyreállítják annak rugalmasságát és serkentik a regenerációs folyamatot.

HATÁSA
A forró narancsbőr elleni komplex kitágítja az ereket, aktiválja a vérkeringést és enyhíti a duzzanatokat. Kettős csere zajlik a nyitott pórusokon keresztül: a mikroelemek, vitaminok, hatóanyagok és ásványi anyagok mélyen behatolnak a bőrbe, és a nyitott pórusokon keresztül a toxinok kikerülnek a bőrfelületre.

Serkenti a narancsbőrben a lipolízist, valamint normalizálja az anyagcserét. A hő hatását a vérkeringés fokozása okozza. Harcol a narancsbőr ellen, helyreállítja a bőr rugalmasságát és egyenletességét, sejt szinten megtisztítja a testet, vitaminokkal és ásványi anyagokkal telíti. Ne használja, ha visszér betegsége van!

HASZNÁLATA

Testradír:
Vigye fel a testradírt nedvesített testre, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén kiázott. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a területet, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a testradír maradványokat meleg vízzel, és törölje át a bőrt.

TESTPAKOLÁS
Vigye fel a pakolást megtisztított, nedves bőrre, lehetőleg testradír után. Fedje be a test problémás területeit egyenletes, vastag réteggel, és szorosan csomagolja be ételfóliával - vigyázzon, ne legyen túl szoros - és hagyja 30-50 percig. Ezután távolítsa el a pakolás maradványait egy száraz ruhával, és óvatosan öblítse le hideg vízzel.

Ellenjavallatok:
• egyéni intolerancia a termék különálló összetevőivel szemben;
• terhesség vagy szoptatás;
• visszér;
• szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás;
• onkológiai betegségek;
• ne használja, ha súlyosbodása idején duzzanata van, bőrkárosodása vagy krónikus betegsége van.

Figyelmeztetés!
A pakolás használata során bőrpír és égő érzés jelentkezhet. Az ilyen reakciók a lemosástól számított 40 percen belül eltűnnek. Ez a hatás a rendkívül hatékony, tökéletesen biztonságos hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a pakolást kis bőrfelületen 5-50 percig tesztelje, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10-ről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartják be, nagyon ritkán allergiás reakció léphet fel. Nagyon érzékeny bőrrel, valamint ellenjavallatok esetén kérjük, próbálja ki a Letique más, ugyanolyan hatékony narancsbőr elleni termékeit, mint például a "Hideg pakolás Tengeri Hínár-Menta ".

16 580 Ft