Forró Narancsbőr Elleni Komplex Kávéval

FORRÓ NARANCSBŐR ELLENI KOMPLEX KÁVÉVAL

Intenzív komplex a bőr minőségének javítására. Tisztítja és megújítja a bőrt, hozzájárulva a striák és a narancsbőr látható jeleinek eltűnéséhez. Megindítja a vérkeringést és a nyirokelvezetési folyamatokat, belülről tönkreteszi a narancsbőr foltokat, és eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat. Serkenti a regenerációs folyamatokat és rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.

250 g + 200 ml + 200 ml

HATÁSA
Az anticellulit komplex több irányban működik, hatékonyan megoldja a problémát nemcsak a narancsbőr látható jelei mellett, hanem megszünteti a narancsbőr okait is. A testradír tisztítja a bőrt, harcol a striákkal és serkenti a véráramlást. A pakolás használata során fellépő "üvegházhatásnak" köszönhetően a hatóanyagok behatolnak a bőr mély rétegeibe, elpusztítva a zsírlerakódásokat és eltávolítva a méreganyagokat az epidermisz sejtjeiből.

A természetes olaj fiatalítja és frissíti a bőrt, miközben belülről táplálja. A hatóanyagok, természetes olajok és vitaminok kombinációja megújítja a bőr szerkezetét, fiatalítja és tonizálja.

HASZNÁLATA

Testradír
Vigye fel a testradírt nedves testére, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén kiázott. Masszírozza a területet körkörös mozdulatokkal, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a testradír maradványokat meleg vízzel, és törölje át a bőrt.

Testpakolás
Vigye fel a pakolást megtisztított, nedves bőrre, lehetőleg tetstradír után. Fedje le a test problémás területeit egyenletes, vastag réteggel, és szorosan csomagolja be ételfóliával - vigyázzon, ne legyen túl szoros - és hagyja 30-50 percig. Ezután távolítsa el a pakolás maradványait egy száraz ruhával, és óvatosan öblítse le hideg vízzel. Ne használja, ha visszér betegségei vannak.

Ellenjavallatok:
• a termék különálló összetevőinek egyéni intoleranciája;
• terhesség vagy szoptatás;
• visszér;
• szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás;
• onkológiai betegségek;
• ne használja, ha súlyos duzzanatok, bőrkárosodások vagy krónikus betegségei vannak.

Figyelmeztetés!
A pakolás használata során bőrpír és égő érzés jelentkezhet. Az ilyen reakciók a lemosástól számított 40 percen belül eltűnnek. Ez a hatás a rendkívül hatékony, tökéletesen biztonságos hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a testpakolást kis bőrfelületen 5-50 percig tesztelje, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10-ről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartja be, nagyon ritkán allergiás reakció léphet fel. Nagyon érzékeny bőrrel, valamint ellenjavallatok esetén kérjük, próbálja ki a Letique más, ugyanolyan hatékony anti-cellulit termékeit, mint például a "Hideg pakolás Tengeri Hínár-Menta".

Narancsbőr elleni olaj
Öntsön egy kis olajat a tenyerére, és melegítse fel a kezében (használat előtt vízfürdőn is felmelegítheti az olajat). Ezután masszírozza meg a lábát, a combját és a fenekét. Masszírozza a lábakat és a combokat alulról felfelé, a feneket pedig körkörös mozdulatokkal. Masszírozza tovább a bőrt intenzív mozdulatokkal, amíg a termék teljesen felszívódik a bőrben. Ne öblítse le az olajat, csak törölközővel szárítsa meg a bőrét. Az olaj a maximális narancsbőr elleni hatás elérése érdekében ideális kombináció a testradír és testpakolással együtt (először kenje be a testradírt, majd végezze el az olajmasszázst, és amikor az olajat felszívja a bőr, vigye fel a pakolást).

24 570 Ft