Grapefruit-Gyömbér-Chili Masszázsolaj

-50% kedvezmény

GRAPEFRUIT-GYÖMBÉR-CHILI MASSZÁZSOLAJ, 200ml

Lejárata: 2024.02

Olaj összetétele: rizskorpaolaj, mandulaolaj, jojobaolaj, narancs illóolaj, fahéj illóolaj, grapefruit illóolaj, gyömbér illóolaj, chili illóolaj, melegítő komplex, E-vitamin.
A természetes kozmetikai olaj intenzíven ápolja a bőrt. A fahéj illóolaj serkenti az anyagcsere folyamatait a bőrsejtekben, míg a narancs és a grapefruit illóolajok visszaállítják feszességet és rugalmasságát. A fahéj, gyömbér és chili paprika illóolajokkal kombinált melegítő érzés erősen serkenti a vérkeringést és a felesleges folyadékmennyiséget. A rizskorpaolaj lágyítja és hidratálja a bőrt, így az olaj felvitelének folyamata kényelmesebbé és kellemesebbé válik.

HATÁSA
A grapefruit-gyömbér chili anti-celullit olaj intenzíven küzd a narancsbőrrel és a bőr tökéletlenségeivel, ugyanakkor tápláló anyagokkal telíti, és megőrzi a simaságot és a gyengédséget. A rizskorpa, a mandula és a jojoba finom olajainak köszönhetően a termék gyorsan felszívódik, anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Az E-vitamin táplálja a bőrt és erősíti a regenerációs folyamatokat, serkenti az új sejtek termelését. A hatóanyagok a bőr mély rétegeiben kezdenek működni: a chili paprika illóolaj és a melegedő komplex elindítja a vérkeringés és a nyirokelvezetés folyamatait, elpusztítva a narancsbőrt. A gyömbér illóolaj fiatalítja és tonizálja a bőrt, a fahéj illóolaj pedig eltávolítja a felesleges folyadékot és méreganyagokat a szervezetből.

HASZNÁLATA
Öntsön kis mennyiségű olajat a tenyerére, és melegítse fel a kezében (használat előtt vízfürdőn is felmelegítheti az olajat). Ezután masszírozza meg a lábát, a combját és a fenekét. Masszírozza a lábakat és a combokat alulról felfelé, a feneket pedig körkörös mozdulatokkal. Masszírozza tovább a bőrt intenzív mozdulatokkal, amíg a termék teljesen felszívódik a bőrön. Ne öblítse le az olajat, csak törölközővel szárítsa meg a bőrt. Az olaj a maximális anti-cellulit hatás elérése érdekében ideális kombináció a Letique testradír és a testpakolással együtt (először kenje be a testradírt, majd használjon olajmasszázst, és amikor az olajat felszívja a bőr, vigye fel a testpakolást).

ÖSSZETEVŐK:
Brassica Napus Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Simmondsia chinensis seed oil, Сitrus sinensis (Citrus aurantium var. Dulcis), Cinnamonum zeylanicum oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil, Ginger (Zingiber оfficinalis) Essential Oil, Ocimum Basilicum Essential Oil, Vanillyl Butyl Ether, Tocopheryl Acetate. 

3 995 Ft 7 990 Ft