Hideg Narancsbőr Elleni Komplex Kókusszal

-20% kedvezmény

HIDEG NARANCSBŐR ELLENI KOMPLEX KÓKUSSZAL

Gyengéd narancsbőr elleni komplexum, amely finoman tisztítja a bőrt és elősegíti a striák eltűnését. A komplexben található illóolajok mélyen behatolnak a bőrbe, helyreállítják a rugalmasságot és egészséges ragyogást kölcsönöznek.

A komplex kellemes hideg hatást hagy a bőrön, könnyű érzetet keltve.

250 g + 200 ml

HATÁSA
A hideg anti-cellulit komplex elősegíti a hajszálerek és az erek szűkülését, normalizálja a vérkeringést, aktiválja a méregtelenítést, enyhíti a duzzanatot, javítja a nyirokfolyadék kiáramlását (nyirokelvezetési hatás), javítja a bőr tónusát és elősegíti a bőr alatti zsírégetést.

A hidegkomplexum célzott eljárásként ajánlott alkalmazni pl. a test egy bizonyos "problémás" területén. Visszér betegségek mellett használható.

HASZNÁLATA

Testradír:
Vigye fel a testradírt nedvesített testre, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén kiázott. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a területet, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a testradír maradványokat meleg vízzel, és törölje át a bőrt.

Testpakolás:
Vigye fel a pakolást megtisztított, nedves bőrre, lehetőleg testradír után. Fedje be a test problémás területeit egyenletes, vastag réteggel, és szorosan csomagolja be ételfóliával - vigyázzon, ne legyen túl szoros - és hagyja 30-50 percig. Ezután távolítsa el a pakolás maradványait egy száraz ruhával, és óvatosan öblítse le hideg vízzel.

Ellenjavallatok:
• egyéni intolerancia a termék különálló összetevőivel szemben;
• terhesség 1 trimesztere és az utolsó hónap;
• ne használja, ha súlyos duzzanata, bőrkárosodása van.

Figyelem!
A pakolás használata során bőrpír és égő érzés jelentkezhet. Az ilyen reakciók a lemosástól számított 40 percen belül eltűnnek. Ez a hatás a rendkívül hatékony, tökéletesen biztonságos hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a pakolást kis bőrfelületen 5-50 percig tesztelje, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10-ről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartja be, nagyon ritkán allergiás reakció léphet fel. Nagyon érzékeny bőrrel, valamint ellenjavallatok esetén kérjük, próbálja ki a Letique más, ugyanolyan hatékony anti-cellulit termékeit, mint például a "Hideg pakolás Tengeri Hínár-Menta".

13 290 Ft 16 580 Ft