Hidrogél Arcmaszk

Hidrogél arcmaszk, 26g

Lejárata: 2024.09

A hidrogél maszk tökéletes eszköz a bőr gyors hidratálásához és fiatalságának megőrzéséhez. A kétrészes maszk formája teljesen követi az arc kontúrjait és tökéletes illeszkedést biztosít, így a lehető legkényelmesebbé téve az eljárást. A maszk felvitele után a textúra javul, a bőr turgora nő. Az arc fiatalosnak és ragyogónak tűnik. 

HATÁSA
A maszkban található peptidek olyan szerves eredetű anyagok, amelyek aminosav-maradékokból állnak, a lehető legközelebb a bőrhöz, könnyen behatolnak annak mély rétegeibe és "transzportként" szolgálnak a többi aktív komponens számára. A peptidek képesek helyreállítani a kollagén és elasztin rostok sejtszerkezetét, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat és csökkentik a bőröregedést kiváltó enzimek hatását.

A háromféle hialuronsav rendkívül hatékony komplexuma egyszerre hat minden irányba: serkenti a saját kollagén termelődését, erősíti a bőr belső vázát, feltölti a meglévő ráncokat és megakadályozza az újak megjelenését, valamint megőrzi a vízmolekulákat, mélyen és a bőr felszínén.


HASZNÁLATA:
1. lépés: Nyissa ki a csomagot, távolítsa el a fehér fóliát a maszk hátuljáról, vigye fel az arcra, egyenletesen eloszlatva.
2. lépés: Távolítsa el az átlátszó védőfóliát, terítse szét a maszkot a jobb illeszkedés érdekében.
3. lépés: Hagyja hatni 30 percig.
4. lépés: Távolítsa el a maszkot a maradék aktív szérum bőrbe masszírozásával. Az eljárás hatásának fokozása érdekében használjon krémet vagy szérumot. Ne használja újra a maszkot. 

ÖSSZETEVŐK:
Water, Glycerin, Agar, Xanthan Gum, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Bisabolol, Pearl Extract, Laminaria Japonica Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Oligopeptide-29, Oligopeptide-32, Palmitoyl Pentapeptide-4, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Carrageenan, Allantoin, Sucrose, Carbomer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 77510, CI 77681, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Fragrance.

5 690 Ft