Hűsítő Alga Test Spray

HŰSÍTŐ ALGA TEST SPRAY, 150ml

Intenzív mindennapi ápoló termék a problémás területekre. A mikrocirkuláció és a zsírbontás folyamatot aktiváló összetevőknek köszönhetően a spray harcol a narancsbőr és a felesleges zsírlerakódások ellen. Segít helyreállítani a bőr rugalmasságát, erősíti azt, megszünteti a szövetek duzzadását és folyadékvisszatartását. Alkalmazás után hosszú ideig működik, és kiváló támogató összetevő a testpakolások között, fokozza és meghosszabbítja a hatást az eljárás után is. Enyhe hűsítő hatása és természetes mentolos aromája van.

HATÁSA
Karcsúsító komplexet tartalmaz, amelyet gondosan kiválasztott mikroalga törzsek alapján hoztak létre Bretagne partjainak ökológiailag tiszta régiójában.

A plankton kivonaton alapuló PRO DG komplexum klinikai hatékonyságát bizonyította. Segít csökkenteni a zsírok felhalmozódását a zsírsejtekben.

HASZNÁLATA
Permetezze a terméket az egész testre, kerülje a mellkas területét, ne öblítse le. Alkalmazza naponta egyszer vagy kétszer, legalább 15 napig. Használható önálló termékként, ALGÁS SZÉRUMMAL váltakozva, vagy LETIQUE testradír és testpakolás kombinációjában.

Ellenjavallatok: Egyéni intolerancia a termék kiválasztott összetevőivel szemben. Hagyja abba a használatot, ha reakciók lépnek fel.

ÖSSZETEVŐK:
Aqua, Plankton Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Caffein, Allantoin, Fucus Vesiculosus Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Sodium Ascorbate, Nicotinamide, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Didecyldimonium Chloride, Glycolic Acid, Parfum, EDTA.

9 890 Ft