Kókusz Testradír

-60% kedvezmény

KÓKUSZ TESTRADÍR, 250g

Lejárata: 2024.05

A testradír nádcukrot, kókuszolajat, chiaolajat, avokádóolajat, E-vitamint, rózsafa és mirtusz illóolajokat tartalmaz.

A cukorból készült testradír gyengéd hatással van a bőrre; gyengéden fényesíti, anélkül, hogy irritációt okoznának. A kókusz-, avokádó- és chiaolajok keveréke lágyítja a bőrt és tápláló anyagokkal telíti, míg az illóolajok és az E-vitamin mélyen hidratálja a bőrt, eltüntetve a striákat és javítva a rugalmasságot.

HATÁSA
A kókuszolaj hatalmas mennyiségű hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. B, A, C és E vitaminok puhábbá, simábbá és rugalmasabbá teszik a bőrt. Az apró egyenetlenségeket gondosan elsimítják. Ezenkívül a kókuszolaj laurinsavat tartalmaz, amely természetes fertőtlenítőszer. Az avokádóolajjal kombinálva a kókuszradír gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt és visszaadja annak színét. A testradír kellemes vanília illatot hagy a bőrödön, ami pozitívan hat a test teljes kikapcsolódására.

HASZNÁLATA
A bőrradírt nedves bőrön alkalmazza, lehetőleg fürdés és zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén felpuhult. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe lábak narancsbőrrel érintett területéről indulva, a karon át az egész testén, mindig a szív felé haladva. Alaposan öblítse le. A bőre enyhén illatos, lágy és hidratált lesz. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Letique Cosmetics testpakoló készítményekkel együtt.

ÖSSZETEVŐK:
Sucrose (brown sugar), Coconut (Cocos nucifera) Powder, Coconut Oil, Juglans Regia (Walnut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chia Seed Oil, Glycerin, Tocoferol Acetate, Vanilla essential oil, Rosewood essential oil, Myrtle essential oil.

3 390 Ft 8 290 Ft