Kontraszt Szett

Kedvezmény -10%

KONTRASZT SZETT

A hatékony tisztító és intenzív kontrasztos burkolatot ötvöző egyedülálló tonizáló komplex a bőr minőségének észrevehető javulásához vezet. A bőr simábbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik. A komplexum segít leküzdeni a megereszkedést és a narancsbőr jeleit, valamint védi a bőrt a környezet negatív hatásaitól.

250 g + 200 ml

HATÁSA
A cseresznyemagolaj természetes antioxidáns hatású, tonizálja a bőrt és serkenti a természetes regenerációs folyamatokat. A mandulaolaj és a jojoba táplálja és hidratálja a bőrt; a shea vaj megőrzi a bőr rugalmasságát, feszességét és simaságát; a trigliceridek egy speciális gátló réteget hoznak létre a bőr felületén. Összetételében a speciális fényvisszaverő részecskék gyönyörű és fényes bőr lumineszcenciát adnak.

A kámfor és a mentol felfrissíti, feszesíti és tonizálja a bőrt, míg az E-vitamin fiatalítja és beindítja a regenerációs folyamatokat. A plankton kivonat támogatja a bőr természetes gátló funkcióját, míg az egyedülálló hotflux melegítő komplex fokozza a mikrocirkulációt a problémás területeken és maximálisan stimulálja a zsírégetés folyamatát.

HASZNÁLATA

Testradír:
Vigye fel a testradírt nedvesített testre, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén kiázott. Masszírozza a területet körkörös mozdulatokkal, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a testradír maradványokat meleg vízzel, és törölje át a bőrt.

Testpakolás:
Vigyen fel egy vastag réteget a pakolásból a bőr korábban megtisztított problémás területeire, és fóliával csomagolja be. Hagyja a csomagolást 25-30 percig, majd öblítse le hideg vízzel. A termék rendkívül aktív, ezért a könnyű égés érzése a bőr normális reakciója.

Ellenjavallatok:
• a termék különálló összetevőinek egyéni intoleranciája;
• terhesség vagy szoptatás;
• visszér;
• szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás;
• onkológiai betegségek;
• ne használja, ha súlyos duzzanatok, bőrkárosodások vagy krónikus betegségei vannak.

Figyelem!
A pakolás használata során bőrpír és égő érzés jelentkezhet. Az ilyen reakciók a lemosástól számított 40 percen belül eltűnnek. Ez a hatás a rendkívül hatékony, tökéletesen biztonságos hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a testradírt kis bőrfelületen 5-50 percig tesztelje, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10-ről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartja be, nagyon ritkán allergiás reakció léphet fel. Nagyon érzékeny bőrrel, valamint ellenjavallatok esetén kérjük, próbálja ki a Letique más, ugyanolyan hatékony narancsbőr elleni termékeit, mint például a "Hideg pakolás Tengeri Hínár-Menta".

16 390 Ft 18 180 Ft