hu

Lime-Gyömbér Testradír

LIME-GYÖMBÉR TESTRADÍR, 250g

A benne található természetes komponensek hatékonyan tisztítják a pórusokat, miközben gyengéden és lágyan hatnak a bőrre. A testradír nemcsak eltávolítja az epidermisz elhalt részecskéit, hanem javítja a bőr textúráját is, oxigénnel telítve, hidratálva és táplálva is. A rendszeres használat segíti a sejtek külső rétegének óvatos megújításában, sima, rugalmas és rugalmassá tételében.A testradír összetétele: mész illóolaj, gyömbér illóolaj, mandulaolaj, avokádóolaj, citromfű illóolaj, fahéj illóolaj.

HATÁSA
A természetes luffa szálak mikromasszázs tulajdonságokkal rendelkeznek és finoman meghámozzák a bőrt, hatékonyan eltávolítva az elhalt sejteket, a citromfű és a mész illóolajok kisimítják a bőrt, javítják a bőr szerkezetét és színét, valamint intenzíven eltávolítják a narancsbőr jeleit. A fahéj és a gyömbér illóolajok tonizálják és megemelik a bőrt; az avokádóolaj és a mandulaolaj lágyítja, hidratálja, táplálja, és megfelelő oxigénellátást biztosít a bőr számára. A trigliceridek védőfóliát hoznak létre a bőr felületén.

HASZNÁLATA
A bőrradírt nedves bőrön alkalmazza, lehetőleg fürdés és zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén felpuhult. Körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe lábak narancsbőrrel érintett területéről indulva, a karon át az egész testén, mindig a szív felé haladva. Alaposan öblítse le. A bőre enyhén illatos, lágy és hidratált lesz. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Letique Cosmetics testpakoló készítményekkel együtt.

ÖSSZETEVŐK:
Sea Salt, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Persea gratissima oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Luffa cylindrical, Glyceryl Monostearate, Tocopheryl Acetate, Cymbopogon citratus (lemongrass) essential oil, Cinnamomum zeylanicum essential oil, Ginger essential oil, Citrus aurantifolia essential oil.

8 290 Ft