Matcha Kontraszt Szett

MATCHA KONTRASZT SZETT

Antioxidáns kontraszt komplex, kifejezetten a narancsbőr problémájának megoldására. A bőrradír tökéletesen megbirkózik az elhalt sejtek hámlásával és elindítja a bőr anyagcsere-folyamatait. A pakolás felgyorsítja a zsírégetés folyamatát és tonizálja a bőrt, intenzíven hidratálja és jótékony anyagokkal táplálja. A készlet rendszeres használatával bőre puhává és selymessé válik.

HATÁSA
A bőrradírban található kombucha kivonat, egy fermentált fekete tea kivonat, formájának köszönhetően könnyen felszívódik a bőrbe. A Kombucha tonizálja a bőrt és segít megvédeni a környezet káros hatásaitól, fiatalon és frissen tartja.

A pakolásban található plankton kivonat támogatja a bőr barrier funkcióját, az egyedülálló melegítő komplex pedig fokozza a mikrokeringést a problémás területeken és intenzíven serkenti a zsírégetési folyamatot.

HASZNÁLATA

1. LÉPÉS MATCHA TESTRADÍR:
Vigye fel a bőrradírt a megnedvesített testre fürdés vagy zuhany után körkörös masszírozó mozdulatokkal. Öblítse le a maradék bőrradírt meleg vízzel.

2. LÉPÉS FORRÓ-HIDEG TESTPAKOLÓ GÉL:
Vigye fel a pakolást vastag rétegben a problémás területek korábban megtisztított bőrére, csomagolja be fóliával. 25-30 perc múlva öblítse le hideg vízzel. A termék rendkívül aktív, ezért enyhe égő érzés lehetséges, ami normális bőrreakció.

Figyelem!
A pakolás felhordása során bőrpír és égés léphet fel, ami lemosás után kb. 40 perccel eltűnik. Ez a rendkívül hatékony hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a pakolást egy kis bőrfelületen tesztelje 5-50 percig, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10 percről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartják be, nagyon ritka esetekben allergiás reakció léphet fel.

Ellenjavallatok: Egyéni intolerancia a termék egyes összetevőivel szemben. A bőr sérülésekor. Onkológiai betegségek. A szív- és érrendszer betegségei. Ne használja krónikus betegségek súlyosbodása idején. Terhesség, szoptatás. Flebeurizma.

18 180 Ft