Matcha testradír

-70% kedvezmény

Matcha testradír, 250 g

Lejárata: 2024.04

Az antioxidáns testradír helyreállítja és kisimítja a bőrt. A japán teapor, a bőrradír egyik fő összetevője, aminosavakkal és erős antioxidánsokkal telített. Erősíti a bőr helyi immunitását, méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, serkenti az anyagcseretermékek kivonását a bőrsejtekből. A bőrradír csodálatosan hámlasztja az elhalt bőrsejteket és beindítja az anyagcsere folyamatokat az epidermiszben. A Letique testpakolással kombinálva a testradír rendszeres használatával bőre puhává és selymessé válik.

ELŐNYÖK

Az őrölt citromfű por, moringa por, cukor, tengeri só és kókuszreszelék, kókusz- és olívaolajjal kombinálva nagyon gyengéden, de alaposan tisztítja a bőrt, így tökéletesen felkészíti a későbbi kezelésekre. Hatékonyan kezeli az elhalt bőrsejteket azáltal, hogy beindítja az anyagcsere folyamatokat az epidermiszben.

A Kombucha kivonat, a fekete tea fermentált kivonata, formája miatt könnyebben felszívódik a bőrön. A Kombucha frissíti a bőrt és segít megvédeni a környetzet hatásaitól, fiatalon és frissen tartja.

HASZNÁLATA

Vigye fel a bőrradírt a fürdés vagy zuhanyozás után megnedvesített testére körkörös masszírozó mozdulatokkal. Öblítse le a bőrradír maradékát meleg vízzel. A maximális hatás érdekében használja együtt a LETIQUE testpakolással.

2 490 Ft 8 290 Ft