Makadámia-Kókusz Mindennapi Hajápolás Szett

Kedvezmény -10%

MAKADÁMIA-KÓKUSZ MINDENNAPI HAJÁPOLÁS SZETT

Rendszeres megközelítés a haj szépségéért. Gyengéd tisztítás, a sérült haj megfelelő ápolása és helyreállítása. A szett rendszeres használata lehetővé teszi, hogy gyengéden vigyázzon a hajára, és ápolt, vonzó megjelenést adjon neki. A természetes olajok belülről táplálják a hajat, helyreállítva annak szerkezetét és kisimítva a töredezett hajvégeket.

250 ml + 250 ml + 200 ml

HATÁSA
A hajápoló komplexum rendszeres használatra tervezték, és minden hajtípusra alkalmas. A sampon finoman tisztítja a hajat a faggyú váladékától, a napi szennyeződéstől és a kozmetikumtól. A készítményben található természetes olajok lágyítják és kiegyenesítik a hajat.

A balzsam megkönnyíti a fésülést, fényessé, simává és kezelhetőbbé teszi a hajat. A maszk gyógyítja a hajat, intenzíven táplálja belülről, helyreállítja a szerkezetet, és védőfóliát hoz létre, amely megvédi a hajat a környezet negatív hatásaitól. A haj egészséges és erős lesz.

HASZNÁLATA

SAMPON
Vigye fel a sampont a nedves hajra, és aktívan masszírozza be a fejbőrbe, elosztva a haj teljes hosszában. Ezután alaposan öblítse le hideg vízzel. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. A sampon még gyakori használatra is alkalmas, ezért használja, amikor a haj piszkos lesz. A sampon tökéletes kombinációja a hajbalzsamnak és a hajmaszknak, és különösen hatékony rendszeres használat során, mint termékkomplexum.

KONDICIONÁLÓ
Sampon lemosása után vigye fel a kondicionálót a haj végére. A jobb hatás érdekében hagyja 5-10 percig a hajon, majd öblítse le hideg vízzel. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy a balzsamot Letique samponnal és hajmaszkkal kombinálva használja.

HAJMASZK
Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket először a tenyérre, majd tiszta, nedves tincsekre, finoman masszírozva és egyenletesen elosztva a hosszúságon, a haj gyökereinek megérintése nélkül. A jobb hatás érdekében hagyja 5-10 percig a hajon, majd öblítse le hideg vízzel. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy a maszkot Letique samponnal és balzsammal együtt használja.

20 790 Ft 23 070 Ft