Meggyes Szett

Új termék

MEGGYES SZETT

Csodálatos szett a sima és hidratált bőrért. A hihetetlenül gyengéd cseresznyeradír kellemesen radírozza a bőrt, segít megőrizni fiatalságát és kiegyenlíti a tónust. Segít fenntartani az egészséges természetes hidrolipid réteget, javítja a bőr tónusát és felgyorsítja az epidermális sejtek regenerálódását. A vajkrém egyesíti a természetes olajok maximális előnyeit és a szokatlan textúrát. A bőr melegétől azonnal megolvad anélkül, hogy ragacsos maradékot hagyna. Könnyen eloszlik a bőrön, gyorsan felszívódik, és hosszú ideig táplálja és hidratálja anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Segít helyreállítani a bőr rugalmasságát, puhítja és megnyugtatja.

HATÁSA
A bőrradír tökéletes egyensúlyt biztosít a tisztítás és a felfrissítés között az optimális ápolás érdekében. Bőrének ragyogó és gyönyörű ragyogása lesz.

A vajkrém egyesíti a természetes olajok maximális előnyeit és az egyedi textúrát. A termék segít helyreállítani a bőr rugalmasságát, puhítja és nyugtatja.

HASZNÁLATA

MEGGYES TESTRADÍR
Vigye fel a bőrradírt a nedves bőrre, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén párásodott. Körkörös mozdulatokkal masszírozza át a területet, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a bőrradír maradékát meleg vízzel, és törölje le a bőrt egy törülközővel.

BARBADOSZI MEGGY TESTÁPOLÓ VAJ
Masszírozzon egy kis mennyiségű krémet a tiszta, száraz testbőrre, amíg teljesen fel nem szívódik.

15 590 Ft 17 270 Ft