Nyírokelvezető Szett

NYÍROKELVEZETŐ SZETT

A komplex finoman tisztítja, mélyen táplálja és hidratálja a bőrt. A kifejezett nyirokelvezetési hatás segít csökkenteni a felesleges centimétereket, felosztja a zsírlerakódásokat és karcsúbb testkontúrot ad. Emeli a bőrt a problémás területeken, hogy rugalmas és feszes legyen.

250 g + 200 ml

HATÁSA
A sárgabarack hámlasztó gyöngyök lágy hámozó hatásúak; a mandulaolaj biztosítja az epidermisz összes rétegének mély hidratáltságát sejtszinten, és biztosítja a sejtek számára az összes tápanyagot és a szükséges mikroelemet. Az E-vitamin frissíti és simiti a bőrt; a mandulaolaj segít felgyorsítani a sejtek regenerálódását és szabályozza a bőr vízháztartását; a kakaóvaj megszünteti a hámlást, a bőrpírt és megakadályozza a bőr megereszkedését.

A koffein javítja a vérkeringést és lebontja a zsírsejteket, a jojobaolaj lágyítja és hidratálja a bőrt, a kámfor és a mentol felfrissít és tonizál, a fahéj illóolaj pedig erősen emelő hatású. A zsálya illóolaj serkenti a sejtek regenerálódását, a rozmaring pedig normalizálja a bőr víz-zsír egyensúlyát, helyreállítva annak rugalmasságát és rfeszességét.

HASZNÁLATA

Testradír:
Vigye fel a testradírt nedvesített testre, lehetőleg fürdés vagy zuhanyozás után, amikor a bőr enyhén kiázott. Masszírozza a területet körkörös mozdulatokkal, különös figyelmet fordítva a problémás területekre. Ezután öblítse le a testradír maradványokat meleg vízzel, és törölje át a bőrt.

Testpakolás:
Vigyen fel egy vastag réteget a pakolásból a bőr korábban megtisztított problémás területeire, és fóliával csomagolja be. Hagyja a csomagolást 25-30 percig, majd öblítse le hideg vízzel. A termék rendkívül aktív, ezért a könnyű égés érzése a bőr normális reakciója.

Ellenjavallatok:
• a termék különálló összetevőinek egyéni intoleranciája;
• terhesség vagy szoptatás;
• visszér;
• szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás;
• onkológiai betegségek;
• ne használja, ha súlyos duzzanata, bőrkárosodása vagy krónikus betegsége van.

Figyelem!
A pakolás használata során bőrpír és égő érzés jelentkezhet. Az ilyen reakciók a lemosás után körülbelül 40 percen belül eltűnnek. Ez a hatás a rendkívül hatékony, tökéletesen biztonságos hatóanyagoknak köszönhető. Javasoljuk, hogy a pakolást kis bőrfelületen 5-50 percig tesztelje, mielőtt a "problémás területek" teljes felületére felvinné, és fokozatosan növelje az eljárás időtartamát 10-ről 50 percre. Ha a fenti ajánlásokat nem tartja be, nagyon ritkán allergiás reakció léphet fel. Nagyon érzékeny bőrrel, valamint ellenjavallatok esetén kérjük, próbálja ki a Letique más, ugyanolyan hatékony narancsbőr elleni termékeit, mint például a "Hideg pakolás Tengeri Hínár-Menta".

13 990 Ft 14 980 Ft
Please select variants first