Pro Lifting Arcszérum

PRO LIFTING ARCSZÉRUM, 30ml

Szérumösszetétel: keramidok, bioflavonoidok (hesperedin), szkvalán, szőlőmagolaj, d-panthenol, allantoin.

Hatékony természetes összetételének köszönhetően a szérum emelő hatású és megszünteti az apró ráncokat. A termék összetétele keramidokat tartalmaz, egyfajta zsírok, amelyek pótolják a nedvesség egyensúlyát és a bőrsejtek zsírszintjét. A bioflavonoidok azonnali fiatalító hatást nyújtanak, a szkvalán pedig a d-panthenollal kombinálva védőgátat támaszt és speciális réteget hoz létre, amely megvédi a bőrt a környezet káros hatásaitól.

HATÁSA
Az emelő hatású szérum gyorsan és könnyen felszívódik, és az első alkalmazás után összehúzza és megfiatalítja a bőrét. A keramidok korrigálják az öregedés jeleit és helyreállítják a bőr felületét. A bioflavonoidok növelik a kollagén mennyiségét a bőrben, feszessé és rugalmassá teszik, és javítják az arcszínt. A szőlőmagolaj hidratálja a bőrt és vitaminokkal telíti, a d-panthenol pedig hatékonyan küzd a bőr tökéletlenségeivel, és még a súlyos gyulladásokat is megszünteti. Az allantoin tonizálja a bőrt és kisimítja az életkorral összefüggő ráncokat, a szkvalán pedig hatékonyan küzd és megakadályozza a negatív környezeti hatásokat. Bőre fiatalos, ragyogó, puha és bársonyos lesz.

HASZNÁLATA
A szérum alkalmas napi használatra. Használja naponta kétszer: reggel a smink előtt (vagy a smink helyett) és este, a tisztítás után. Vigye fel a szérumot a tiszta és száraz arcára. Tegyen 3-4 csepp szérumot a tenyerére, és gyengéden masszírozza az ujjaival az arcába. Várjon néhány percet, hogy a termék felszívódjon a bőrbe. A szérum tökéletes kombináció, és jobban működik, ha a Letique tisztító gél után alkalmazzák.

ÖSSZETEVŐK:
Aqua, Ceramide NP, Alpha glucosyl hesperidin, Chamomilla Recutita (Flower) Extract, Xanthan gum, Polysorbate 20, Squalane, Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil Refined, D-Panthenol, Allantoin, Chlorphenesin and Phenoxyethanol, Fragrance, Sodium Polyacrylate.

8 690 Ft
Please select variants first