Száraz Masszázskefe

-30% kedvezmény

SZÁRAZ MASSZÁZSKEFE

A Letique száraz masszázskefe. A kefe teste természetes és jól polírozott bükkből készült. A sörték tampico szálból készülnek (agave levelekből). A kefe hatékonyan küzd a narancsbőr jeleivel és csökkenti a narancsbőr területek megjelenését a bőrön. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően sokáig fog szolgálni.

HATÁSA
A száraz kefés masszázs javítja a vérkeringést és a nyirok áramlását, és megtisztítja a testet a méreganyagoktól. Ennek köszönhetően normalizálódik a víz-só egyensúly, a puffadás elvész, a cellulitisz jelei csökkennek. Ezenkívül az kefemasszázs hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket és növeli az epidermisz rugalmasságát. A bőr egészségesebbé és ragyogóbbá válik, és a test alakja feszesebbnek tűnik.

HASZNÁLATA
Masszírozzon zuhanyozás előtt. Tartsa távol a kefét nedvességtől. Masszírozza a testét a nyirok vonalait követve. Intenzíven masszírozza a bőrt egy kis nyomással. Ha a masszázs erős égő érzést és / vagy piros foltokat okoz, kérjük, csökkentse a nyomást a következő eljárás során. Kezdje a masszázst a lábától; a combokat és a feneket körkörös mozdulatokkal, majd felfelé kell masszírozni. Masszírozza a hátát, kezdje a hát alsó részétől a lapockákig. Könnyítse meg a nyomást, amikor masszírozza a hasát. A masszázs ideje 10-15 perc. Javasoljuk, hogy a masszázs után kontrasztos zuhanyt vegyen igénybe, hogy élvezhesse az észrevehetőbb hatást. Az összes lehámozott bőrrész lemosása után vigye fel a szokásos, előnyös termékeket. Javasoljuk, hogy heti 3-4 alkalommal használja a masszázskefét. 

Fontos: tartsa az ecsetet nedvességtől távol. Csak száraz masszázshoz használja! 

Ellenjavallatok: ne használja a masszázskefét a bőr (beleértve az érrendszeri betegségeket) súlyos formáiban, a nyílt sérülések területén.

6 990 Ft 9 890 Ft