Szőlő Terápia Csomag

Kedvezmény -10%

SZŐLŐ TERÁPIA CSOMAG

Az érett vörös szőlő aromájával rendelkező, kifinomult szett a hatékony anti-age bőrápoláshoz készült. A kétfázisú testradír óvatosan és gyengéden tisztít, valamint segít megőrizni a test bőrének fiatalságát. A szőlőpakolás gyengéd, hűvös gél textúrája intenzív ápolást biztosít a test bőrének és meghosszabbítja annak fiatalságát. A gazdag összetétel lehetővé teszi, hogy gyorsan csökkentse a hangerőt a "problémás területeken", feszesítse és tonizálja a bőrt. A lamelláris emulzió az epidermiszhez hasonló szerkezetű, fiziológiás és bármilyen bőrtípussal maximálisan kompatibilis termék. Az emulziónak köszönhetően a bőr táplált, tónusossá válik, nő a turgor és serkenti a kollagéntermelést.

HATÁSA 
A só, cukor és zúzott szőlőmag keverékén alapuló szőlőradír alaposan megtisztítja a bőrt az elhalt hámszemcséktől, az összetételében található olajok pedig fenntartják a hidrolipid egyensúlyt és serkentik a regenerációs folyamatokat. A koffein, a troxerutin, a menta és a rozmaring olaj, a tengeri alga kivonatok a pakolás részeként harcolnak a "narancsbőr" ellen, elősegítik a testzsír lebontását és serkentik a felesleges folyadék kiáramlását a bőr alatti zsírból. A könnyű hűtés fokozza a nyirokelvezető hatást és tonizálja a bőrt.

Az emulzió összetételében lévő lamellák (lemezek, a bőr lipidgátjának összetevői) az emberi bőr zsírjaihoz hasonló szerkezetük miatt téglaként épülnek be az epidermisz lipidrétegébe, javítják a bőr védő tulajdonságait. és helyreállítja azt sejtszinten, kiegyenlíti a textúráját, és megkönnyíti a behatolást az eszközeibe. A szőlőmag polifenoljai az egyik legerősebb növényi eredetű antioxidánsok, amelyek blokkolják a szabad gyököket.

HASZNÁLATA

1. LÉPÉS SZŐLŐTERÁPIA TESTRADÍR
Felvitel előtt óvatosan keverje össze a két bőrradír-frakciót egy tégelyben egy spatulával vagy kanállal. Vigye fel a bőrradírt a megnedvesített testre fürdés vagy zuhany után körkörös masszírozó mozdulatokkal. Öblítse le a maradék bőrradírt meleg vízzel.

2. LÉPÉS SZŐLŐTERÁPIA HIDEG TESTPAKOLÁS
Vigye fel a pakolást a megtisztított, nedves bőrre, lehetőleg testradírozás után, a test problémás területeire egyenletes vékony rétegben, és feszesen, de ne túl szorosan tekerje be fóliával, vagy használjon LETIQUE testpakoló nadrágot. Hagyja hatni 20-40 percig. Ezután távolítsa el a maradékot egy száraz ruhával, és óvatosan öblítse le meleg vízzel.

3. LÉPÉS LEMELLÁS TESTEMULZIÓ
Masszírozzon egy kis mennyiségű lamelláris emulziót a tiszta, száraz testbőrre, amíg teljesen fel nem szívódik.

23 690 Ft 26 270 Ft