Szövettapaszok a szem körüli területre CAVIAR EYE MASK

Nincs raktáron

Szövettapaszok a szem körüli területre CAVIAR EYE MASK, 30 db

Lejárata: 2025.10

A szem körüli bőr kifejezett átalakulása a friss és kipihent megjelenésért Ideális napi szemkörnyékápoló termék, amely átalakítja a megjelenést, és segít csökkenteni a szem alatti duzzanatot és sötét karikákat. 

- Hidratálja és erősíti a bőrt.
- Csökkenti a szem körüli ráncok számát.
- Kipihent tekintetet varázsol. 

HATÁSA
A fekete és vörös kaviár kivonatai a tengeri eredetű bioaktív öregedésgátló komponensek erőteljes forrásai: a szem körüli bőr átalakul és sokkal fiatalabbnak tűnik, serkenti az új sejtek képződését. A kaviár erős antioxidáns, javítja a mikrokeringést, helyreállítja, hidratálja és erősíti a bőrt. Az arbutin és a niacinamid kiegyenlíti a bőrtónust, míg a hialuronsav hidratáltan és feszesen tartja. A koffein segít csökkenteni a sötét karikákat és a szem körüli duzzanatot. A szövet alapú tapaszok tökéletesen tapadnak a bőrre, és friss és ápolt megjelenést kölcsönöznek az arcnak. 

HASZNÁLATA
1. Helyezzen tapaszt a tiszta, száraz arcbőrre.
2. Hagyja hatni 20-30 percig.
3. Távolítsa el a tapaszokat és masszírozza be a maradék aktív szérumot a bőrbe. A tapaszok használhatók a szem körüli területen, a szemöldökök között és a nasolabiális redő területére. A hatás fokozása érdekében tárolja a tapaszokat hűtőszekrényben. 

ÖSSZETEVŐK:
Water, Glycerin, Bee Venom, Caviar Extract, Salmon Egg Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Adenosine, Niacinamide, Caffeine, Allantoin, Arbutin, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Propylen Glycol, Butylene Glycol, Fragrance.

4 290 Ft