Tökéletes Ajakkészlet

Új termék

Tökéletes Ajakkészlet

Egy szett az intenzív ajakbőr ápolásához édes eper csábító aromájával és édeskés utóízével. Ennek a komplexnek köszönhetően ajkai hihetetlenül gyengédek és érzékiek lesznek, gyönyörű egészséges megjelenést kapnak. A cukros bőrradír gyengéden hámlaszt és gyengéden megújít. A tápláló ajakmaszk teljes ápolást és intenzív hidratálást biztosít. A vajas balzsam pedig tökéletes a mindennapi ápoláshoz és tápláláshoz - könnyen felvihető, nem terül el, finom bogyós aromát és ragyogó fényt kölcsönöz az ajkaknak.

HATÁSA
Az olaj részét képező argán- és sheavaj mélyen hidratál, puhít, helyreállít, simaságot kölcsönöz a bőrnek és védi az ajkak bőrét a kiszáradástól és a hámlástól. E-vitamin - antioxidáns, UV-szűrővel kombinálva védi az ajkak érzékeny bőrét a környezet negatív hatásaitól és az nap sugárzástól. A shea, kakaó és jojoba olajok komplexe mély extra hidratálást és az ajkak finom bőrének helyreállítását biztosítja, megakadályozza a hámlást és a kiszáradást, azonnali komfortérzetet és bársonyosságot ad. 

ALKALMAZÁSA

ÉDES EPER AJAKRADÍR
Masszírozó mozdulatokkal vigye fel a szükséges mennyiségű bőrradírt az ajkak bőrére, egyenletesen oszlassa el és hagyja hatni 5 percig. Öblítse le vízzel vagy szalvétával. A bőrradír felvitele után balzsam vagy maszk használata javasolt. 

ÉDES EPER AJAKMASZK
Reggel vagy este lefekvés előtt: Vigyen fel megfelelő mennyiséget a megtisztított ajkakra. 

ÉDES EPER AJAKÁPOLÓ VAGY ŐSZIBARACK AJAKÁPOLÓ
Vigye fel a szükséges mennyiségű balzsamot az ajkak bőrére.

13 490 Ft 14 790 Ft