CÉGTÖRTÉNET

A nevem Alexandra és a Letique Hungary Magyarországi képviselője vagyok. 33 éves, házas, van egy 6 éves kislányom. Egész életemben sportoltam, de a terhesség után megváltozott a testem, és sajnos megjelent a narancsbőr is. Elkezdtem keresni a narancsbőr elleni kozmetikumokat, és rátaláltam a Letique-ra, majd beleszerettem. Igazán hatékony kozmetikum, jó minőségű termékekkel.

2020-ban a vállalat elkezdett terjeszkedni az egész világon. És úgy döntöttem, hogy részese leszek. Mostantól a Magyarországon élő nőknek is segíthetek abban, hogy magabiztosabbak, szexibbek és gyönyörű feszes és sima bőr tulajdonosai legyenek.

Keressen bátran a közösségi médiában. Hivatalos Instagram oldalunk: @letique.hungary

Dinamikus vállalat vagyunk, amelynek célja a legmagasabb minőségű termékek létrehozása tisztességes áron. A projekt egyik alapítója a híres blogger, Lera Chekalina @ler_chek, aki hosszú ideig arról álmodozott, hogy létrehozza a tökéletes kozmetikumokat, amelyeket önmagán használhat, és amelyek hihetetlenül hatékonyak és kellemesek, valamint elérhetőek a legtöbb nő számára.

Egy profi kozmetikusok csapatának támogatásával sikerült életre hozni az álmát, és büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk termékeinket Önnek. Testápolási termékeinkben a bevált klasszikus recepteket ötvözzük az innovatív fejlesztésekkel. Testpakolások és bőrradírok összetételében a legmagasabb minőségű összetevőket használjuk.

Termékeink megfelelnek a minőség minden követelményének és hatékony ellátást nyújtanak a bőr számára. Ezek abszolút azok a kozmetikumok, amelyeket minden lány használni akar: megfizethető, kiváló minőségű, biztonságos és hatékony. Olyan termékeket hozunk létre és kínálunk Önnek, amelyekben magabiztosak és büszkék vagyunk. Mert csak a legjobbat kínáljuk Önnek.