Magnézium Fürdősó

Magnézium Fürdő Só, 450g

Lejárata: 2025.07

Ajándékozza meg magát egy igazi SPA kezeléssel a MAGNÉZIUM FÜRDŐSÓ segítségével! A só fő hatóanyaga a magnézium, amely pozitívan hat az idegrendszer működésére, stresszoldó és méregtelenítő hatású. A tengeri só kristályai ásványi anyagok komplexével táplálják a testet, segítenek enyhíteni a duzzanatot és nyirokelvezető hatást biztosítanak, ami jelentősen növeli a narancsbőr és a felesleges térfogat elleni küzdelem hatékonyságát a problémás területeken.

HATÁSA
A termékben található hínár oldható és biológiailag hasznosítható formában gazdag mikroelemekben (magnézium, vas, réz, cink, mangán), amelyek az optimális anyagcseréhez szükségesek. Jelenlétük a készítményben segítik felgyorsítani a sejtanyagcserét és serkenti a mikrokeringést a zsírszövetekben.

A MAGNÉZIUM FÜRDŐ SÓT tartalmazó fürdők levezetik a fáradtságot a testből, és komfortérzetet adnak. A búzavirág szirmainak a fürdő só összetételében való jelenléte miatt a fürdő nemcsak lazító hatású, hanem esztétikai élményt is ad.

ALKALMAZÁSA
Oldjunk fel 100-150 gramm sót egy meleg vízzel töltött kádban. Az ajánlott vízhőmérséklet 36 °C - 38 °C, az eljárás időtartama 30 perc.

ÖSSZETÉTELE:
Magnesium Sulfate, Sea Salt, Sodium Bicarbonate, Centaurea Cyanus Flower, Pearlescent Pigment (Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, Diiron Trioxide), Parfum, SC-CO2 Laminaria Saccharina Extract, SC-CO2 Fucus Vesiculosus Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, SC-CO2 Urtica Dioica Extract, SC-CO2 Acorus Calamus (Sweet Flag) Extract, CI 47005, CI 74180.

9 890 Ft