Rose Gold Ajakápoló Maszk

Rose Gold Ajakápoló Maszk, 3g

Lejárata: 2025.12

Az ajkak körüli terület és maguk az ajkak bőre nagyon érzékeny és hajlamos a kiszáradásra. A környezet káros hatásainak - hőmérsékletváltozások, szél, hideg, nap, száraz levegő - hatására az ajkak bőre gyorsan veszít nedvességéből, kiszárad, lehámlik, sőt megreped. Az ajkak érzékeny területére tervezett hidrogél maszk gondoskodik és a lehető legrövidebb időn belül megszabadul az ilyen érzékeny bőr tökéletlenségeitől. 

HATÁSA
A rózsavíz és a japán szofora kivonat segít megőrizni az ajkak és a körülöttük lévő terület bőrének fiatalságát, hidratál, kisimítja a kisebb ráncokat, megelőzi a bőr idő előtti öregedését, valamint a repedések és bőrszárazság kialakulását. A mézkivonat táplálja és hasznos összetevőkkel telíti. A tapasz tökéletesen rögzítve van a bőrön, így szabadidős vagy háztartási munkák során is használható. A maszk szorosan tapad a bőrhöz, ennek köszönhetően a hatóanyagok gyorsan elérik céljukat és javítják a érzékeny terület megjelenését és állapotát. 

HASZNÁLATA
Bontsa ki a csomagot, helyezze fel a tapaszt az ajkakra. Hagyja hatni 15-20 percig, majd távolítsa el. A maradék esszenciát kenjük az ajkakra, hagyjuk beszívódni. 

ÖSSZETEVŐK:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Isopentyldiol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Betaine, Rosa Gallica Flower Powder, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Allantoin, Rosa Centifolia Flower Water, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, Niacinamide, Calcium Lactate, Glucose, Potassium Chloride, Disodium EDTA, CI 73360, Sophora Japonica Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Ethyl Hexanediol, Honey Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol.

2 690 Ft