Száraz Masszázskefe Utazási Változat Kék

-30% kedvezmény

SZÁRAZ MASSZÁZSKEFE UTAZÁSI VÁLTOZAT

Ezt a kompakt és praktikus száraz masszázskefét könnyedén magával viheti utazásokba. A kefe teste természetes és jól polírozott bükkfából készült, és szövet nyélborítással rendelkezik, így kényelmesen fogható. . A sörték tampico szálból készülnek (agave levelekből). A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a kefe sokáig fog szolgálni.

ELŐNYEI
A száraz kefés masszázs javítja a bőr vérkeringését és nyirokáramlását, megszünteti a puffadást és jelentősen csökkenti a narancsbőr jeleit.

A rendszeres szárazkefés masszázs simává varázsolja a bőrt. A bőr felső rétegének hámlasztása kiegyenlíti a felületet és csökkenti a narancsbőrt. Ezenkívül segít a bőrnek visszanyerni egészséges ragyogását, és puhábbá, simábbá és rugalmasabbá válik.

HASZNÁLATA
Zuhanyozás előtt végezze el a szárazkefés masszázst. Enyhe nyomással masszirozza a kefével a testét. Ha a masszázs erős égő érzést és/vagy vörös foltokat okoz, a következő masszázsnál csökkentse a nyomást. Kezdje a masszázst a lábainál; körkörös mozdulatokkal masszírozza a combját és a fenekét, mielőtt felfelé mozgatná a kefét. Ezután masszírozza meg a hátát, a hát alsó részétől kezdve, és csússzon a lapockákig. Csökkentse a nyomást, amikor masszírozza a hasát. A teljes masszázs 10-15 percet vesz igénybe. Javasoljuk, hogy a masszázs után zuhanyozzon le, hogy észrevehetőbb eredményeket lásson. Zuhanyozás után vigye fel a szokásos Letique termékeit. Heti 3-4 alkalommal javasoljuk a masszírozást.

AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN
Elhalt bőr sejtek lehámlanak, és észre fogod venni a nyirokelvezetési folyamat beindulását.

10 KEZELÉS UTÁN
Bőre teljesen puffadás mentes és tónusos lesz. Észre fogja venni a narancsbőr megjelenésének csökkenését. És felgyorsul az anyagcseréd, ami szabályozza az ÖSSZES folyamatot a szervezetedben.

KEFE ÁPOLÁSA
Dörzsölje át a kefe testét egy nedves (nem vizes) ruhával, majd törölje le egy száraz ruhával.

- A kefe sörtéinek mosásához használjon kímélő szappanos és vizes oldatot.

- Tartsa a sörtéket vízszintesen, és engedje le a sörték legvégét (1-1,5 cm) az oldatba. Ezután ugyanabban a helyzetben engedje le őket tiszta vízbe. Végül óvatosan törölje le a sörtéket egy száraz ruhával, és hagyja teljesen megszáradni a kefét a sörtékkel lefelé.

- Ne tárolja a kefét magas páratartalmú helyen. Ne szárítsa radiátoron, közvetlen napfényben vagy hajszárítóval. Ne hagyja megszáradni a fürdőszobában.

- Ha a sörték teljesen megszáradtak, a kefe újra használható.

- Ismételje meg havonta egyszer vagy többször, attól függően, hogy milyen gyakran használja az ecsetet.

Fontos: Tartsa távol a kefét a nedvességtől. Csak száraz masszázshoz használja!

Figyelmeztetés: Ne használja a kefét, ha súlyos bőrbetegsége van (beleértve az érrendszert is) vagy nyílt sérülései vannak.

4 890 Ft 6 990 Ft